Wie ben ik

Als kind begreep ik het leven en mensen niet.. Ik was bang voor de oordelen van mensen. Ik wist niet wat ik met het leven aanmoest en leefde een leven vol met onzekerheden, spanningen en angsten. Ik liep daardoor volledig vast. 

Om weer grip op mijn leven te krijgen, begon ik met yoga.

Het hielp mij om aarding te voelen en ontspanning te vinden. 

Ik leerde zien dat ik een verhaal leefde dat ik aangeleerd had. Naar overtuigingen en programmeringen die niets zeggen over wie ik werkelijk ben.  Ik leerde de relatie te voelen tussen ontspannen zijn en het gevoel mezelf te kunnen zijn. 

En uiteindelijk kon ik het grootste struikelblok in mijn leven, dat was verlatingsangst, omdraaien naar een leven vanuit zelfliefde. 

Ik zette mezelf op de eerste plaats en stapte uit een negatieve relatie en verloor en passant mijn 2 banen door de crises. Het ontmoedigde me niet. Ik had vertrouwen gekregen in liefde en de volgende stap in mijn leven.  En in deze situatie riep ik dan ook intuitief consequent de hoogste liefde aan om in mijn huis en in mijn leven te komen. 


En ik wist ergens dat ik nu zou groeien naar het waarachtig vinden van mijn ware essentie.
Nu kon ik echt worden, die ik ben.

 

De weg die ik heb bewandeld, en de processen die nog steeds in volle gang zijn, zijn nodig om mijn leven en de wereld te kennen.  Ze zijn nodig om mezelf steeds verder te ontdekken. Te ont- dekken wie ik werkelijk ben.  Een krachtig en liefdevol wezen.

Op de wereld gekomen om dit uit te dragen. En jou verder te helpen.

Ik nodig je van harte uit voor ontspanning en tot jezelf komen in de yogalessen en voetreflexmassage.

Met liefde, Elles