top of page

Testimonial

 

Bloemen bloeien waar

ze ruimte krijgen

Mensen ook

Esther Kleijn                          

Super! Heerlijke yoga bij Elles in haar tuin. Wat een mooie vorm van yoga is dit! Ik kan het van harte aanbevelen!

 

 

Melissa Hempelman                 

Dank je wel voor de fijne yogales die je gaf in je tuin! Was zeker heel ontspannend, op het einde was ik helemaal in het "nu en niets". Ervaren als een hele fijne meditatieve yogavorm.

En die witte vlinders bijzonder, ik heb ze de laatste tijd ook veel om me heen. Dank je wel en dat je tuin maar vol mag komen met yogaliefhebbers!

 

 

Carla van Sluisdam              

 

De wens om yoga te doen had ik al vrij lang. Pijnlijke knieën en misschien wel mijn algehele gebrek aan soepelheid hielden het altijd tegen. Tot ik ergens iets las over stoelyoga. “Dat wil ik ook,” dacht ik. Via een Google zoekopdracht kwam ik terecht bij Elles, die net een groep ging opstarten in mijn woonplaats Delft. In februari zijn we begonnen en meteen vanaf de eerste les vond ik het heerlijk! Het ontspant me volledig en toch heb ik tegelijkertijd het gevoel dat ik wel echt iets doe. Ik merk het ook aan mijn spieren en gewrichten, deze beweging helpt. Helaas kunnen we door de coronaperikelen nu niet meer bij elkaar komen, maar de online lessen die Elles nu geeft vind ik een prima oplossing. En met de YouTube filmpjes van de les kan ik zelfs thuis nog vaker oefenen!

Namasté,

Anita Mirza               

Ik ben nog steeds erg blij met de yogalessen. Gelukkig is er een mogelijkheid om de yoga toch te blijven volgen, ook al kunnen we niet als groep bij elkaar komen in deze tijd.

Elles verzorgt een goede degelijke yogales, het is ook een rustpunt omdat je lichaam ontspant en je voelt je verbonden met jezelf, de aarde. Ik zal deze les aanbevelen omdat het een leuke mix is van goede lichamelijke oefeningen en ook een spirituele kant heeft wat alles nog beter maakt.

Mirjam Schouten               

Hoi Lieve yogini Elles,

Afgelopen dinsdag je meditatie gedaan en het heeft me veel gebracht. Rust en ruimte in mijn hoofd en daarin ook aandacht kunnen schenken aan al de dierbaren, inclusief jij.

Ik voel er zeker voor om de yoga online te doen want ik mis het heel erg om niet meer op dinsdag elkaar te ontmoeten

 

Anita Mirza    

 

De les van Elles is een mix van relaxte goede yoga oefeningen en inspiratie. Ook goede gesprekken hebben wij aan het eind bij een kop thee.  

Zelf heb ik veel verschillende yogalessen gehad, maar de les van Elles is echt iets wat bij mij past en daarom vind ik het heel goed. Voor mij betekent dat dat ik ontspanning vind, en tegelijkertijd ook spieren en lichaam train. Ik doe ook oefeningen ( uit de les) bij mij op kantoor om rugklachten te voorkomen en dat helpt.

 

 

Jacobien de Jong    

 

Elles weet elke dinsdag weer een heerkijke yogales te verzorgen. Het lijkt alsof de les altijd speciaal op mij afgestemd is...heel bijzonder. Echt iets om elke dinsdag naar uit te kijken. De yoga is vooral rustgevend, heerlijk na een drukke dag.

Nadine Ruggle     

 

Lieve Elles , 
Eindelijk heb ik wat geschreven over hoe ik je lessen ervaar:

Het is elke dinsdag een cadeautje om naar de yogales te gaan. 
Ik moest in het begin wennen aan het rustige tempo maar nu vind ik het heerlijk. Na de les ben ik ontspannen en voel ik me lekker. Ik fiets naar huis en geniet van het gevoel in mijn lijf.
En... niet geheel onbelangrijk ik voel dat ik soepeler en leniger word :)

 

 

Carla         

Nogmaals dank voor de proefles van gisteravond. 

Het was een heerlijk ontspannende ervaring en het mooiste was dat ik erg goed heb geslapen!

Nadine Ruggle    

Mijn hormonen zijn vaak erg aan het schommelen en daaruit volgt dat ik veel last heb van bekkeninstabiliteit. Elles bood aan om bij mij een bodyreset te doen.

Dat was een hele bijzondere ervaring. Buiten dat Elles met veel respect en gedrevenheid met je omgaat creëerde ze ook een hele fijne atmosfeer waarin dat gebeurde. De behandeling was voor mij intens en de zin: Ik kan, ga mezelf genezen bleef als een mantra in mijn hoofd opkomen. Ook na de behandeling.

Ik ga vooruit in mijn genezing en daar ben ik Elles dankbaar voor.

Andre de Vos  

Hoi lieve Elles,

Hier het beloofde stukje over mijn ervaring over de bodyreset en de clearing/ascentie en DNA activatie.

In het begin 2016 kreeg ik te horen dat ik Waldenström kanker had, in April dat jaar bood Elles mij aan om als oefen persoon te zijn voor wat ze geleerd had op haar opleiding en mocht gaan door geven. Ik heb er JA tegen gezegd, dat betekende wel dat ik de symbolen van Reiki moest loslaten wat ik in het begin moeilijk vond. "sinds 1994 Reiki meester". Eind 2016 heb ik ook ja gezegd tegen 6 Chemo kuren omdat mijn Kanker teveel ging woekeren, dit was een intens proces loslaten, opnieuw vertrouwen en te genieten van leven. "mijn kanker is sinds mei 2017 stabiel".   Door de bodyreset, de I'am en de Mahatma ben ik weer  bewust geworden, van de Ik in Mijzelf en mijn PAD, via I'am, is het contact met Jezus en GOD intenser geworden. 

Ook de 4  behandel sessies die ik laatst van jou heb mogen ontvangen hebben me veel helderheid gegeven met de laatste als super intense ervaring in contact met de bron. Dank je wel voor je vriendschap en steun lieve Elles, Big Hug André

Zoetje Toet  

Iedere week 75 minuten in- en ontspannen op de Yoga bij Elles heeft me veel opgeleverd.

Yoga heeft meer rust en balans in mijn leven gebracht.

De lessen worden door Elles op een rustige en prettige manier gegeven.

Door de meditatie/ontspanningsoefening aan het eind van de les lukt het me om even nergens aan te denken.

Heb ook een Healing gekregen van Elles wat ik als heel prettig heb ervaren.

En een Gouden energie waar ik ook inderdaad heel veel energie van heb gekregen maar ook rust in mijn hoofd, het voelde heel fijn.

Mirjam Schouten   

Yoga op dinsdagavond in de revalidatieruimte van verpleeghuis Nolenshaghe

 

De lessen van Elles zijn voor mij altijd weer een openbaring en verrassend.

Meestal beginnen we de les in rust, liggend op de rug en met een ademhalingsoefening die, zoals ik het ervaar, gedurende de les van belang is tijdens de yogaoefeningen.

De oefeningen worden vanuit ademhaling, visualisatie en rust gestart waardoor ik de inspanning en de zwaarte van de yogaoefeningen op een ontspannen manier kan uitvoeren.

De lessen zijn gevarieerd en er worden regelmatig nieuwe yogaoefeningen gedaan. Elles durft de yogagroep uit te dagen maar geeft ook duidelijk aan op je eigen grenzen te letten.

Met een kopje thee en het uitzoeken van een spirituele kaart wordt de les afgesloten.

Ik ga uitgerust, met lichaam en geest in balans, naar huis.

Maurice Wubben    

Elles is een rustig, rustgevend gevoelsmens. Zij zet zich enorm in om zichzelf verder te ontwikkelen in de spirituele wereld en kan daarover ook vol overgave vertellen. Rond haar zitbank ligt het bezaaid met leerboeken; ze doet alles tegelijk, maar wel mindfull😊.

Elles geeft ook yoga-lessen, die zij gedegen voorbereidt. Haar stem is hiervoor uiterst geschikt. Ik voel me goed bij Elles.

Marcel de Wit    


Ik werd vanmorgen om half negen wakker, in één keer doorgeslapen vanaf 23.00 uur. Ik was ook helemaal fit, dat had ik al maanden, misschien wel jaren niet gehad. Het was voor mij een openbaring hoe ik wakker werd vanochtend..... 

bottom of page