top of page

Retraite in Burgh- Haamstede,  Zeeland

3 t/m 5 december 2021

 i.s.m Els Brouwer

 

In hotel De Torenhoeve

Retraite Verwen je Hart in Hotel de Torenhoeve

Verwen je HART met

 

Zee van Tijd, Ruimte, Liefde en Ontspanning

 

Een weekend heerlijk bijkomen aan de Zeeuwse kust. We verblijven op loopafstand van duin, strand en zee. Adem zeezuivere lucht in en geniet van fonkelende sterren aan de hemel.

 

Een weekend waar jij centraal staat, voor jouw ontspanning. Laat achter je wat je wilt loslaten en kijk vooruit.

 

Met o.a. strandwandelingen, meditatie, easy yoga, labyrint, healing klankbad en heerlijk vegetarisch eten en ontspanning.

 

Bijdrage: €387 per persoon all inclusive*

*persoonlijke drankjes voor eigen rekening


Even bijkomen

Tijdens deze retraite mag je heerlijk bijkomen aan de Zeeuwse kust, even weg van alle drukte om je heen, je werk, je gezin, je omgeving.
De afgelopen tijd is intens geweest, we hebben veel moeten ‘schakelen’ in onszelf, een andere manier van leven moeten aanwennen.

Dit weekend mag je even uitblazen en tot jezelf komen: een moment voor jou waarin je mag ontspannen, achter je mag laten wat je wilt loslaten: blokkades, emoties, herinneringen en je mag weer volop vooruit kijken.

Maak contact met je hart: welke dromen en verlangens leven er? Wat zijn de dingen die je nog terughouden om jezelf niet de ruimte te geven? Wat zegt je hartswijsheid?

Het brede strand van Burg-Haamstede biedt je volop de ruimte om los te laten, om je woorden die je kwijt wilt mee te laten voeren met de krachtige wind en je longen en je energie weer helemaal op te laden met de zuivere Zeeuwse zeelucht. 

Bij wat we willen loslaten vragen we om de bescherming van de godin Nehellennia, een inheemse beschermgodin verbonden met de zee en geven haar een dankgebaar.


Waar wordt je deze dagen mee verwend?:

Yoga
Elke ochtend is er een easy yogales om de stramme spieren los te maken en om je lichaam te gaan voelen.

Actieve Hartmeditatie

Tijdens de actieve hartmeditatie maak je onvoorwaardelijk verbinding met verleden, heden en toekomst. 

Meditaties
We bieden meditaties aan waarbij het contact maken met je hart een uitgangspunt is zoals: een actieve hartsmeditatie en klankschaal meditatie.

Strandwandelingen
Elke dag gaan we heerlijk naar buiten, naar het strand wat op loopafstand van het hotel ligt. Laat je aura schoon blazen door de wind en alle muizenissen uit je hoofd waaien. We maken een vier elementen ceremonie, we gaan strandjutten naar een persoonlijk voorwerp. Neem mee wat symbool staat voor jou dit weekend. Tijdens een avondwandeling genieten we van de sterren.

Labyrint maken

Het volgen van de structuur van het labyrint brengt je dichter naar jezelf, je keert naar binnen. Emoties krijgen de ruimte en vanuit het hart van het labyrinth volg je de weg terug naar buiten, opgeruimd en vrijer. Wellicht met antwoorden op vragen.


Praktisch
De retraite is van 3 t/m 5 december
Aankomst: vrijdag 3 december tussen 15.00 uur en 15.30 uur, welkomsprogramma
Diner: 18.30 uur
Vertrek: zondag 5 december 16.00 uur

Accommodatie:

Hotel de Torenhoeve: https://www.torenhoeve.nl/

 

We verblijven in het gemoedelijke hotel De Torenhoeve in Nieuw-Haamstede op ca 10 minuten lopen van het weidse strand.
In het hotel hebben we een grote ruimte geheel tot onze beschikking met uitzicht op de tuin en 2 grote openslaande tuindeuren.
Verder is er een gezellige loungeruimte met comfortabele stoelen, een loungebar en een ruimte gelegenheid waar het ontbijt, lunch en het diner geserveerd wordt.
De persoonlijke kamers zijn ruim met een comfortabel 2-persoons bed, hygiënisch en voorzien van een eigen douche en toilet. Gedurende deze retraite staat deze 2 persoonskamer geheel voor jou zelf ter beschikking. 

Maaltijden
Dit weekend is all inclusive*: s’ochtend is er een heerlijk ontbijtbuffet met vers brood, yoghurt, muesli en divers beleg, keuze uit koffie/thee/sap.
In de middag staat een lunchbuffet met warme snacks voor ons klaar en in de avond een vegetarisch diner. Eventuele dieetwensen kunnen vooraf doorgegeven worden.
Tijdens onze activiteiten hebben we in onze ruimte de beschikking over thee/koffie en water.

*exclusief: persoonlijke drankjes als wijn, bier, fris na afloop van het programma


Bijdrage:

Het bedrag is inclusief programma, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, koffie en thee en inclusief een lakenpakket.

Het retreat gaat door bij minimaal 4 deelnemers en zal maximaal uit 12 deelnemers bestaan. 


Vervoer en adres
Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waar je mee kunt rijden of dat je graag alleen rijdt. Wij brengen de deelnemers die wensen te carpoolen met elkaar in contact.

Het adres:

Torenweg 38

4328 KB Burgh- Haamstede

Nederland

Tel: (+31)(0)111651300

Email: info@torenhoeve.nl

Aanmelden 

Graag het aanmeldformulier invullen

-    Graag aangeven of je eigen vervoer hebt en of je x aantal deelnemers mee kan laten rijden (event. tegen vergoeding) 
-    of dat je geen eigen vervoer hebt en dat je, indien mogelijk, wilt meerijden met iemand

We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten

Klik voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn voor deze retraite.
 

bottom of page