top of page

Flow in je leven creëren.

Hoe doe je dat?

Vraag GRATIS 5 keer tips aan

en leer hoe je je blij, krachtig en gelukkig kunt voelen

Vermoeidheid

Flow in je leven ervaren is niet voor alle mensen vanzelfsprekend.

Veel mensen worstelen met het leven. Ze vragen zich af wat het leven hen eigenlijk biedt en voelen zich vermoeid en down of hebben te maken met een depressie. Velen zitten thuis met een burn out door stress en vermoeidheid en weten het even niet meer.

Mischien heb je hier ook in meer of mindere mate mee te maken en vraag je je af hoe je je leven goed op de rails krijgt.

Hoe je flow in je leven creëert.

 

“Go with the flow”, hoor ik mensen vaak zeggen.

“Maar hoe dan? Wat betekent dat eigenlijk?”,  heb ook ik lange tijd zelf gedacht.

 

Levensstroom

Als er flow is in je leven, voel je je goed in je vel zitten. 

Alles in het leven stroomt. Dat wat je wilt, komt op je pad. Alles komt precies op het juiste moment en op de juiste plaats. Er lijken wel wonderen te gebeuren. 

 

En in deze levensstroom voel je je blij, gezond, krachtig en groots. De hele kosmos lijkt je op je wenken te bedienen.

Dat je je blij en krachtig voelt in deze stroom, komt doordat het  je levensweg of pad, zoals het bedoeld is te leven, bevestigd.

 

Overgave

Hoe bereik je dat je je zo goed voelt, dat je flow in je leven kunt ervaren?

Een aantal dingen zijn hiervoor van belang om je van bewust te worden en je te realiseren.

In de eerste plaats is het belangrijk dat je beseft dat je er zelf een groot aandeel in hebt, of je leven stroomt of niet.

Het heeft zeker met je persoonlijke ontwikkeling te maken.

 

Je herkent misschien wel de situatie dat je iets wilt, maar dat het niet lukt.

Je denkt alles er aan te doen om het voor elkaar te krijgen en toch lukt het niet. Of je ondervindt dat alles op je weg er naar toe tegenzit.

Meer teachings hierover worden onder andere ook gegeven in de Mahatma trainingen, naast de vele activaties die je ontvangt. De activaties en de teachings helpen je uit het collectief te stappen, en je leven te leiden dat voor jou bedoeld is, of te wel in overeenstemming met je I Am Presence, je hogere zelf.

 

Wat voor jou bedoeld is, is individueel bepaald. Het is dan ook de kunst te resoneren met dat wat je te doen hebt. Wanneer dat gebeurt, gaat de rest vanzelf en gaat het leven stromen.

Het heeft ook alles te maken met overgave. Je hoeft er niet naar te zoeken. Als je erover gaat nadenken, zul je het niet vinden. Vertrouw op dat wat zich aandient en observeer wat het voor je betekent. Hoe voel je je erbij? Dan krijg je antwoorden, die je leiden op je levensweg en zul je van de ene in de andere bekrachtigende ervaring kunnen komen. Ervaringen die je verder brengen naar jouw levensdoel, jouw grootsheid.

 

Wisselwerking

Uiteindelijk zul je zien, dat niet de kosmos jou op je wenken bedient, maar dat de levensstroom ontstaat doordat jij dát, wat de kosmos beweegt, bekrachtigd.

 

Dat niet jij krijgt wat je wilt.

maar dat je wilt, wat je krijgt.

 

Hiervoor is een open houding nodig, een besef, zonder oordeel, zonder verzet. Het vraagt om ontspanning, te zijn zonder krampachtigheid.

 

Er onstaat een wisselwerking tussen wat te doen op je levensweg en het kosmische plan.

 

 

Heb je interesse hier meer over te lezen en te weten?

Wil je ermee aan de slag gaan?

 

Schrijf je dan in voor GRATIS 5 wekelijkse tips/ teachings, die je op weg helpen naar flow in je leven.

bottom of page