top of page

Flow in je leven creëren.

Hoe doe je dat?

Vermoeidheid

Flow in je leven ervaren is niet voor alle mensen vanzelfsprekend.

Veel mensen worstelen met het leven. Ze vragen zich af wat het leven hen eigenlijk biedt en voelen zich vermoeid en down of hebben te maken met een depressie. Velen zitten thuis met een burn out door stress en vermoeidheid en weten het even niet meer.

Mischien heb je hier ook in meer of mindere mate mee te maken en vraag je je af hoe je je leven goed op de rails krijgt.

Hoe je flow in je leven creëert.

 

“Go with the flow”, hoor ik mensen vaak zeggen.

“Maar hoe dan? Wat betekent dat eigenlijk?”,  heb ook ik lange tijd zelf gedacht.

 

Levensstroom

Als er flow is in je leven, voel je je goed in je vel zitten. 

Alles in het leven stroomt. Dat wat je wilt, komt op je pad. Alles komt precies op het juiste moment en op de juiste plaats. Er lijken wel wonderen te gebeuren. 

 

En in deze levensstroom voel je je blij, gezond, krachtig en groots. De hele kosmos lijkt je op je wenken te bedienen.

Dat je je blij en krachtig voelt in deze stroom, komt doordat het je eigen creatiekracht bevestigt.

 

Overgave

Hoe bereik je dat je je zo goed voelt, dat je flow in je leven kunt ervaren?

Een aantal dingen zijn hiervoor van belang om je van bewust te worden en je te realiseren.

In de eerste plaats is het belangrijk dat je beseft dat je er zelf een groot aandeel in hebt, of je leven stroomt of niet.

Het heeft zeker met je persoonlijke ontwikkeling te maken. En de kansen die zich voordoen, zien en aanpakken.

 

Je herkent misschien wel de situatie dat je iets wilt, maar dat het niet lukt.

Je denkt alles er aan te doen om het voor elkaar te krijgen en toch lukt het niet. Of je ondervindt dat alles op je weg er naar toe tegenzit.

De kunst is te resoneren met dat wat je hart je ingeeft. Wanneer dat gebeurt, gaat de rest vanzelf en gaat het leven stromen. Je voelt je enthousiast worden en zet de juiste acties uit.

Het heeft ook alles te maken met overgave. Je hoeft er niet naar te zoeken. Als je erover gaat nadenken, zul je het niet vinden. Vertrouw op dat wat zich aandient en observeer wat het voor je betekent. Hoe voel je je erbij? Dan krijg je antwoorden, die je leiden op je levensweg en zul je van de ene in de andere bekrachtigende ervaring kunnen komen. Ervaringen die je verder brengen naar jouw levensdoel, jouw grootsheid.

 

Wisselwerking

Uiteindelijk zul je zien, dat de kosmos jou op je wenken bedient, en dat de levensstroom ontstaat doordat jij dát, wat de kosmos in jouw doet bewegen, in dankbaarheid, vanuit je hart, bekrachtigt.

 

En onderzoek dan eens dit:

Krijg jij wat je wilt en wil je wat je krijgt?

 

Hiervoor is een open houding nodig, een besef, zonder oordeel, zonder verzet. Het vraagt om ontspanning, te zijn zonder krampachtigheid.

 

Er onstaat een wisselwerking tussen dat wat je hart je ingeeft en van daaruit handelen en de ondersteuning vanuit de kosmos.

Meer teachings hierover worden onder andere ook gegeven in de Mahatma trainingen, naast de vele activaties die je ontvangt.

De activaties en de teachings helpen je uit het collectief te stappen, en je leven te leiden in vrijheid vanuit je hart.

Voel je dat je hier verder mee aan de slag wilt en de verdieping in wilt, meld je dan aan voor één van de trainingen.

Ik bied een 3 daagse training Mahatma, de Avatar van Synthese Practitioner aan, waarin je zelf tools krijgt om mee te werken.

Wil je eerst proeven van de training en de energie, dan is de Yoga en Mahatma Chakra Healing of de Ascensie Basic Class een goede keuze.

bottom of page